⌚ LUNI - VINERI 9.00 - 17.00

IVAR INDUSTRY Generator de abur 1385 kW, 2000 kg/h, 11.8 bar, Ivar Industry BHP 2000

224.244,00 Lei
TVA inclus
ü Generatoarele de abur BLP au o construcţie de tip monobloc cu combustie presurizată: flacăra produsă de arzător se desfăşoară în camera de combustie şi este închisă în partea de jos, gazele de ardere circulă spre partea anterioară şi prin intermediul adânciturii formate în izolamentul uşii încep să circule prin fasciculul de ţevi.
ü
Poate functiona cu orice tip de arzator compatibil ca putere: gaz, motorina sau CLU.


 

PRODUS ACHIZITIONABIL PRIN S.E.A.P.

Click pentru detalii 
La comanda

Durata de livrare: 2 - 5 saptamani

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: PFV1222000 Ai nevoie de ajutor? 0373.760.413
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Download (1)
  • Review-uri (0)
Generator de abur, 1385 kW, 2000 kg/h, 11.8 bar, Ivar Industry BHP 2000 

ü Generatoarele de abur BHP au o construcţie de tip monobloc cu combustie presurizată: flacăra produsă de arzător se desfăşoară în camera de combustie şi este închisă în partea de jos, gazele de ardere circulă spre partea anterioară şi prin intermediul adânciturii formate în izolamentul uşii încep să circule prin fasciculul de ţevi.
ü Modelul  BHP este un generator de abur cu inversiune de flacara in focar, de tipologie constructiva cu placi curbate sudate la capete.
ü Generatorul este dotat cu accesorii adecvate producerii aburului saturat, datorita suprafetei mare de evaporare care impiedica transportarea particulelor de apa in volumul de abur, in special la cererile de productie de abur instantanee.

Aici gazele de ardere sunt forţate de turbulatori să urmeze un parcurs sub formă ondulată care măreşte schimbul termic prin convecţie. În acest mod se obţine o absorbţie maximă a căldurii fără a provoca solicitări termice dăunătoare.
 Atunci când gazele de ardere ies prin fascicolul de ţevi ele sunt adunate în camera posterioară şi transportate spre coşul de fum.
Pot fi instalate arzătoare care funcţionează pe orice tip de combustibil tradiţional lichid sau gazos. Arzătorul este instalat pe o uşă cu balamale: astfel sunt facilitate operaţiunile de reglare şi întreţinere a generatorului de abur şi a arzătorului fără ca acesta din urmă să fie demontat.
Izolarea termică a corpului generatorului de abur este obţinută prin aplicarea vatei minerale cu o puternică capacitate de izolare termică. Finisajul exterior este fabricat din panouri elegante din aluminiu.
Funcţionarea generatorului este complet automată: presiunea maximă a aburului este de 11,8 bari.
Generatoarele de abur BHP sunt fabricate şi testate conform Directivei 97/23/CE (PED): în afară de manualul tehnic, generatorul mai are Certificatul de Conformitate precum şi documentaţia referitor la accesoriile instalate.
Plăcuţa care certifică controlul tehnic al dispozitivului este amplasată în partea frontală, de sus a utilajului.
Pentru intervenţiile tehnice de întreţinere sau schimb de piese, este indispensabilă individuarea exactă a tipului de generator cu ajutorul plăcuţei controlului tehnic.

Date tehnice
§ Putere nominala: 1385 kW;
§ Puterea focarului: 1539 kW;
§ Productia de abur: 2000 kg/h;
§ Presiune in camera de ardere: 7.0 mbar;
§ Continut de apa: 2650 dm3;
§ Presiune de lucru: 11.8 bar;

§ Greutate gol: 4650 kg.

 

Putere termica (kW): 1385

Productie abur (kg/h): 2000

Presiune de lucru (bar): 11.8

Gama puterii termice (kW): 1250 - 1500

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!