📞 0373.760.413 ⌚ LUNI - VINERI 9.00 - 17.00 📧OFFICE@CONSTRUKT.RO

MIDEA Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, modul Wi-Fi, R32, kit de 3 ml inclus, Midea Xtreme Eco

Comenzi: office@construkt.ro
 

PRODUS ACHIZITIONABIL PRIN S.E.A.P.

Click pentru detalii 
Cod Produs: AG1PRO-12NXD0-I(R)/AG1PRO-12N8 Ai nevoie de ajutor? 0373.760.413
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)

Aparat de aer conditionat, 12000 BTU, modul Wi-Fi, R32, kit de 3 ml inclus, Midea Xtreme Eco
 

Eurovent Certificate

· Cel mai important atu pe care producătorul chinez l-a dobândit anul acesta a fost obținerea acreditării EUROVENT pentru noua sa gamă din 2019. Certificarea atestă faptul că specificațiile măsurate ale aparatului din cartea tehnică sunt conform performanței reale. Nu este doar o asigurare a calității față de consumator, ci un pas mare pentru producătorul low-cost MIDEA, ce îl plasează alături de alți producători importanți din industrie precum DAIKIN, HITACHI, MITSUBISHI, etc.

Midea Blanc WiFi Gratuit

 

· Fiind în pas cu ultimele cerințe ale pieței, aparatul vine echipat cu un dispozitiv WiFi inclus, ce permite controlul și monitorizarea unității de la distanță. Uită așadar de momentele când te întorci acasă după o perioadă îndelungată și casa te aștepta rece sau încinsă. Dispozitivul îți permite vizualizarea temperaturii prin intermediul unei aplicații de pe smartphone sau tabletă. Tot cu aceeași aplicație, poți accesa și seta modul de funcționare a aparatului de aer condiționat.

 

 

Midea Blanc flux 3d aer

 

· Fluxul de aer 3D este una din funcțiile întâlnite la gama mijlocie de aparate ale producătorilor premium. Este o funcție esențială pentru distribuția uniformă a aerului în încăpere ce uniformizează temperatura din cameră, eliminând zonele reci sau calde.

Midea Blanc Follow me

· Funcția Follow-me permite o citire mai precisă a temperaturii din cameră prin integrarea unui senzor de temperatură în interiorul telecomenzii. Aparatele de aer condiționat convenționale au senzorul de temperatură integrat în unitatea interioară. De multe ori, temperatura la nivelul unității este fie mai mare față de temperatura setată. Prin urmare, vor apărea difernțe de temperatură față de nivelul unității și temperatura ambientală.
· Cu ajutorul acestei funcții, aparatul preia datele de temperatură de la nivelul telecomenzii, pe care o putem așeza în spațiul în care ne aflăm.

 

· Funcția de Autocurățare a schimbătorului de căldură, nu doar reduce semnificativ mirosurile și bacteriile din aerul refulat ci și prelungește durata medie de viață a aparatului. Datorită temperaturilor ridicate și umidității, schimbătorul de căldură poate fi un mediu prielnic pentru dezvoltarea bacteriilor și mirosurilor neplăcute. Această funcție, usucă imediat schimbătorul după oprirea unității, pentru a preveni îmbâcsirea aparatului.

Midea filtru protectie dubla· Tehnologia de filtrare este alcătuită dintr-o dublă protecție. În primul rând, filtrul Anti-Praf captează și înlătură particulele de praf din aerul transportat. Într-o a doua fază, aerul este trecut printr-un filtru Catalizator ce elimină formaldehida și alți compuși organici volatili și gaze nocive ce pot avea un impact asupra sănătății celor din jur.

Midea-Blanc-energie-salvata-

 

 

Pentru atunci când dorim să menținem inerția termică din încăpere, dar în același timp suntem consțienți de consumul energetic, producătorul ne pune la dispoziție funcția iECO. Aparatul își va adapta viteza compresorului și a ventilatorului în așa fel încât să obțină economii maxime de energie prezervând pe cât posibil temperatura interioară. Putem astfel obține economii de până la 60% în 8 ore.

Capacitate ( Btu/h ): 12000

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti Luni - Vineri 8:30 - 17:00

0373.760.413 office@construkt.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!